Not known Details About بیماری پسوریازیس شامل خارش بیضه ها
Not known Details About بیماری پسوریازیس شامل خارش بیضه ها
Blog Article
پزشک در کنار تجویز دارو برای کنترل این بیماری، راه های درمانی زیر را نیز ممکن است تجویز کند.
اما دوز پایینتر این دارو در درمان اختلال شخصیت دو قطبی، وسواس فکری، حملهٔ هراس، اختلال مرزی، اختلال تمرکز، و ترس به کار میرود. یکی از شایعترین عوارض این دارو افزایش وزن است.
ابتلای مادر باردار به برخی از عفونتهای ویروسی میتواند جنین وی را مستعد به این بیماری کند. تغذیه نامناسب و ناکافی در ماههای اول بارداری نیز میتواند آسیبهای جبران ناپذیری به اعصاب جنین وارد آورده و او را مستعد بیماری کند.
اگر شما به طور منظم از داروهای دیگر که شما را خواب آلود می کنند ( مانند سرماخوردگی یا آلرژی به دارو، آرام بخش ، طب درد مخدر، قرص های خواب آور ، ارامش دهنده های عضلانی ، و دارو برای تشنج ، افسردگی، و اضطراب ) استفاده میکنید٬ حتما پزشک خود را در جریان قرار دهید
عبارت است از باورهای غلط و یا غیرمنطقی فرد مبتلا به اسکیزوفرنی، مانند اینکه فکر می کند شما یک چهره معروف قدیمی هستید.
این بیماری در کودکان همانند بزرگسالان است و باعث خشکی و لکههای پوستی روی بدن میشود.
در صورت مصرف هرکدام از داروهای زیر پزشکتان را در جریان بگذارید: کاربامازپین فنی توئین فنوباربیتال فلوکستین ریفامپین داروهایی که برای درمان بیماری پارکینسون استفاده میشود مانند: لوودوپا و.
اختلال در تجربههای شخصی و اول فرد مانند تجربه اینکه گویی افکار یا احساسات فرد متعلق به بیماری پسوریازیس بر اثر چیست خود او نیستند، یا باور به اینکه افکاری خارج از ذهن او به ذهنش وارد میشوند، که بعضاً به آنها پدیده انفعال گفته میشود، نیز معمول است.[۴۳]اختلالهای فکری میتوانند شامل مسدود شدن تفکر و گفتار بی نظم باشد، گفتاری که قابل فهم نیست و به سالاد واژه معروف است.[۳][۴۴]علائم مثبت معمولاً به دارو پاسخ خوبی میدهند،[۵]و با افزایش سن بیمار کاهش مییابند، که ممکن است مربوط به کاهش فعالیت دوپامین با افزایش سن باشد.[۷] علائم منفی[ویرایش]
در صورت مصرف همزمان آریپیپرازول با کتوکونازول به علت مهار متابولیسم آریپیپرازول و افزایش غلظت پلاسمایی آن، باید دوز آریپیپرازول را کاهش داد.
در این مطلب قصد داریم ضمن آشنایی با این بیماری، علائم ، علل و راه های درمان آن را نیز بررسی کنیم.
اختلالهای شناختی در مرحله پرودرمال، پس از اولین اپیزود سایکویک، بدتر میشود (و پس از اولین اپیزود آنها دوباره به حالت پیش از اپیزود برمیگردند و سپس نسبتاً پایدار میمانند) که این امر اهمیت مداخله زودهنگام را نشان میدهد.[۶۳]برای به حداقل رساندن گستردگی اختلالهای مرتبط با اسکیزوفرنی، تحقیقاتی برای شناسایی و درمان مرحلهٔ پرودرم بیماری به انجام رسیدهاست، که مرحله پرودرم را تا ۳۰ ماه قبل از اولین اپیزود سایکوتیک شناسایی میکند.
چنین عواملی فرد را مستعد بیماری کرده و فشارهای روانی نیز شروع بیماری را تسهیل میکند.
اسکیزوفرنی غالبا پس از بلوغ در جوان ها آغاز می شود در بیمار اختلالهای عاطفی، هوشی، رفتاری و نیز اختلال اساسی در ارتباط با واقعیت ها و ایجاد مفاهیم به وجود می آید.
داروهای خوراکی جدید که امروزه برای درمان پسوریازیس بهکاربرده میشوند، اوتزلا (اپرمیلاست) نامیده میشوند.